BIO-PROTECTION serija: BIO-zaštitni šampon sa neem uljem

BIO-PROTECTION serija: BIO-zaštitni šampon sa neem uljem

BIO-zaštitni šampon sa neem uljem. Šampon za pse svih pasmina, posebno se preporučuje psima s iritacijom, upalom i peruti. Šampon posjeduje vrhunska svojstva čišćenja, njege i zaštite. Kapacitet 200ml.

Opis

Primjena

Šampon za pse svih pasmina, posebno se preporučuje psima s čestim isušivanjem kože i epiderme, iritacijama, upalama i peruti. Šampon posjeduje vrhunska svojstva čišćenja, njege i zaštite.

Ekstrakti i ulja izvučeni iz stabla neem Melia azadirachta ), prodiru u strukturu kože i kose, pomažu u održavanju njihove izdržljivost i fleksibilnosti. Osim toga, umiruje suhoću i iritacije na koži, smanjuju svrbež i perut. Neemovo ulje u tradicionalnoj indijskoj medicini stoljećima se koristi kao prirodni insekticid.  

Proizvod se može koristiti na životinjama od 3. mjeseca starosti kao i za starije životinje, skotne kuje i životinje koje su u bliskom kontaktu s djecom.

Proizvod za njegu životinja. Proizvod za vanjsku upotrebu na koži, prema namjeni.

Sadrži aktivne tvari kozmetičke kvalitete na bazi biljaka i mogu se koristiti na životinjama u bliskom kontaktu s djecom.

Proizvod nije biocid i ne sadrži aktivne tvari namijenjene uporabi u biocidnim proizvodima.

Karakteristike proizvoda

Vrijeme djelovanja
  • Zaštitno djelovanje -neposredno nakon nanošenja
  • Održavajući zaštitu -preparata koji se koristi ad hoc
Rok trajanja zatvorenog paketa 1,5 godina
Sadrži neem uljem
Pakiranje 200ml

Upotreba

Namočite tijelo psa mlakom vodom, počevši od repa prema vratu. Nanesite šampon na ruku, a zatim umasirajte u dlaku, počevši od leđa, zatim trbuha, šapa i repa. Dugu dlaku treba masirati od gore na dole kako se ne bi zapetljala. Ostavite šampon na tijelu oko 30-60 sekundi cijelo vrijeme masirajući a zatim ga  temeljito isperite mlakom vodom. Glavu treba prati vrlo pažljivo, štiteći životinjski nos, uši i oči. U slučaju da šampon dospije u oči, odmah ih temeljito isprati vodom.

Ne koristite proizvod na ranjenoj koži ili na životinjama alergičnim na bilo koji od sastojaka. Kada koristite proizvod, zaštitite oči, nos i uši ljubimaca. Operite ruke nakon nanošenja preparata.

Dokumenti za preuzimanje